geit en lam
geit en lam L.W. van Boeijen

Lieve Amersfoorters bedankt!

16 juli 2018 om 18:28 lokaal Deel je nieuws

En dank aan alle andere mensen die ons een warm hart toedragen

Verbijsterd en boos

In de nacht van maandag 25 juni werd er ingebroken bij “uw” Stadsboerderij De Vosheuvel. Bedrijfsleider Peter Coenen trof een ravage aan in de hooiberg en in zijn kantoor. Eieren over de vloer, honingpotten stuk, brandblus apparaten leeggespoten, een vernielde computer en zo meer. Na van de eerste schrik te zijn bekomen, bleek na controle dat de dieren ongedeerd waren. Verbijsterd, boos en opgelucht. Dat waren onze gevoelens.

Hartverwarmende steun

Na een bericht op Facebook te hebben geplaatst, stroomden snel duizenden reacties binnen! Met dezelfde boze en opgeluchte gevoelens die wij hebben ervaren. Er volgden vele steunbetuigingen. In woord én in daad. Van crowdfunding tot omgekeerde spaarvarkens. Ook bedrijven boden spontaan hulp, waaronder een nieuwe computer, bureaustoelen en een alarmsysteem. Maar ook donaties in geld. Wat startte als een klein drama, pakte uiteindelijk uit als één grote steunbetuiging!

Wij kunnen er weer tegenáán!

Dat De Vosheuvel is verbonden met regio Amersfoort, dat wisten we wel. Maar deze hoeveelheid spontane en lieve steunbetuigingen was ver boven onze verwachting. Graag willen wij u bijzonder danken voor al uw bijdragen. Een mooiere steun in de rug kunnen we ons niet voorstellen!

Stichting Stadsboerderij De Vosheuvel

Namens het bestuur, medewerkers en vrijwilligers!               En natuurlijk zijn onze 179 dieren!

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie