Week van de Loopbaan
Week van de Loopbaan Noloc

Week van de Loopbaan 2018 op herhaling

10 juli 2018 om 17:31 Nieuws Deel je nieuws

Loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc in Amersfoort openen hun deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen.

Loopbaanprofessionals en jobcoaches van Noloc openen in de week van 17 tot en met 22 september hun Amersfoortse deuren voor alle belangstellenden met loopbaanvragen.

“Na een aantal succesvolle jaren met de Dag van de Loopbaan hebben we als Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaanprofessionals en jobcoaches, reeds drie edities van de Week van de Loopbaan georganiseerd. Ook dit jaar brengen we onze leden daarmee in contact met belangstellenden in de eigen regio,” aldus Angelic Bloemberg van Noloc.

Week van de Loopbaan door Noloc

Ben jij zoekende in werk-en loopbaanzaken en heb je behoefte om eens van gedachten te wisselen met een vakkundig loopbaancoach bij jou in de buurt? Meld je dan nu aan voor een gratis kennismakings- en adviesgesprek tijdens de Week van de Loopbaan 17-22 september.

Als loopbaanadviseur aangesloten bij Noloc kijkt Melissa Albers er naar uit om belangstellenden te ontmoeten en je verder te kunnen helpen met je loopbaanvragen. Ga voor meer informatie naar www.noloc.nl/weekvandeloopbaan of direct naar het register van deelnemers op www.noloc.nl/wvl. Maar je kunt natuurlijk ook direct contact met haar opnemen via info@jobinbeweging.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie