Gezellige drukte bij de BAN barbecue
Gezellige drukte bij de BAN barbecue H. Wiltschut

BAN bestuur bedankt vrijwilligers met barbecue

1 juli 2018 om 17:02 Sport/sport Deel je nieuws

Het bestuur van badmintonvereniging BAN organiseerde zaterdag 30 juni een bijzonder geslaagde barbecue voor al haar verenigingstrainers en de vrijwilligers. Met deze bijzonder geslaagde en uitermate gezellige barbecue werden alle deelnemers bedankt voor hun grote inzet in het bijna afgelopen sportseizoen.

Voorzitter WimJan Egtberts blikte in zijn korte toespraak terug op het bijna voorbije sportseizoen en meteen vooruit in de toekomst: ‘Dankzij jullie enorme bijdrage is BAN de veelzijdige, gezellige en kwalitatief hoogstaande vereniging waar iedereen optimaal tot zijn recht komt. Deze barbecue is niet alleen erg gezellig, het is ook een uitstekende gelegenheid elkaar weer te ontmoeten, te spreken en banden aan te halen. Geniet ervan, heb een goede vakantieperiode en laten we ons daarna ontspannen voorbereiden op het bijzondere sportjaar waarin BAN haar 12 ½ bestaan gaat vieren.’ Ook werden enkele vrijwilligers op bijzondere wijze in het warme zonnetje gezet, de vrijwilligers van het jaar bekendgemaakt en het BAN-lid gehuldigd voor haar 25-jarig lidmaatschap. 

De BAN-barbecue is een goede jaarlijkse gewoonte waarmee het bestuur haar grote waardering en dank toont voor de enorme bijdrage van trainers en vrijwilligers binnen de badmintonvereniging.

Badmintonliefhebbers kunnen de hele zomerperiode op vrijdagavond vanaf 20.00 uur terecht in de sportzaal Bieshaar. Tot en met 13 juli betalen deelnemers slechts € 2,50 per speelavond. In de periode van 20 juni tot en met 31 augustus is het zelfs gratis. De speelgelegenheid is voor alle badmintonspelers, ongeacht of zij lid zijn van een badmintonclub.

Meer informatie over BAN op de website www.banbadminton.nl       

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie