Juf Anouk neemt namens de school de beker in ontvangst
Juf Anouk neemt namens de school de beker in ontvangst Margriet Schuringa

Aloysiusschool wederom sportiefste school van Amersfoort

29 juni 2018 om 16:00 Sport/sport Deel je nieuws

De Aloysiusschool mag zich ook dit seizoen weer de sportiefste school van Amersfoort noemen. De Joost van den Vondelschool behaalde dit jaar de tweede plaats en basisschool De Langenoord is op de derde plaats geëindigd. 

Dit schooljaar deden maar liefst 49 basisscholen mee aan de door de Amersfoortse verenigingen georganiseerde sporttoernooien. Door deelname aan maar liefst 11 toernooien werd de Aloysiusschool winnaar van het totaal-klassement.

De drie winnende scholen werden vrijdag 29 juni verrast met een feestelijk prijsuitreiking op het schoolplein, waarbij ze naast een mooie beker ook een geldprijs kregen waarvoor de school sportmaterialen voor de gymles kan uitzoeken. De prijsuitreikingen werden extra feestelijk door een optreden van goochelaar Jan, die bij de drie scholen een spandoek met vermelding van de prijs tevoorschijn goochelde. Bij de Aloysiusschool werden de kinderen door wethouder Janssen toegesproken en gefeliciteerd met hun sportieve prestatie.

Ook volgend jaar kunnen de scholen weer meedoen aan verschillende schoolsporttoernooien. De toernooien worden aangekondigd op de website www.schoolsportamersfoort.nl waar zowel de leerlingen en scholen zich kunnen aanmelden om deel te nemen.

Juf Anouk neemt namens de school de beker in ontvangst
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie