garagepark.nl/amersfoort-deisselt
garagepark.nl/amersfoort-deisselt garagepark.nl

Oplevering GaragePark Amersfoort de Isselt

27 juni 2018 om 14:39 lokaal Deel je nieuws

Dat het goed gaat met de economie weten we inmiddels; je hoort en ziet het overal. Amersfoort is daar geen uitzondering op; met bijna 10.000 ZZP’ers is de bedrijvigheid groot. Al die ondernemende ZZP’ers hebben vaak een ruimte nodig waar ze kunnen werken. GaragePark speelt daar slim op in met maar liefst 252 bedrijfsunits en maar liefst twee garageparken.

Bij de naam GaragePark denk je al snel aan een parkeergarage maar niets is minder waar. GaragePark ontwikkelt sinds 2008 terreinen met garageboxen die door ZZP’ers en ondernemers gebruikt worden als bedrijfs- en werkruimte. Gericht op mensen die met hun handen werken, biedt GaragePark units aan waar je je als schilder, klusser of meubelmaker ongestoord je gang kunt gaan.

Naast de reguliere ZZP’ers zijn er in Amersfoort ook veel horeca ondernemers te vinden die “hun” garagebox gebruiken voor allerhande opslag. Van lunchrooms die hun terras in de winter opslaan tot foodtrucks die hun kostbare truck veilig willen stallen. Zowel overdag als ‘s avonds is er bedrijvigheid te vinden doordat eigenaren en huurders altijd het park op kunnen.

Het eerste park (bij de Isselt) is inmiddels opgeleverd en een groot deel van de boxen is verhuurd. Het tweede park (bij de Hoef) wordt in het eerste kwartaal 2019 opgeleverd en is uniek in Nederland; het is het eerste bedrijfspark met maar liefst drie verdiepingen. De parken organiseren regelmatig open dagen en deze worden druk bezocht, zo geeft GaragePark aan.

Veiligheid

Omdat de parken zich in binnenstedelijk gebied bevinden is veiligheid zeer belangrijk. Met een individuele alarminstallatie per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het park, zoals camerabewaking, staan eigendommen altijd veilig. Dit in tegenstelling tot garageboxen in woonwijken die vaak slachtoffer zijn van inbraak.

Naast de eerder genoemde veiligheid krijgen ondernemers ook een eigen brievenbus op het park. Met dit soort faciliteiten wil GaragePark Amersfoort ook de “groeiende ZZP’er”, die niet meer vanuit huis wil werken, aantrekken.

Over GaragePark Amersfoort

GaragePark Amersfoort krijgt twee parken; een nabij industrieterrein de Isselt en een nabij industrieterrein de Hoef. De Isselt zit aan de Xenonweg en ligt vlakbij de N199. De Hoef is bereikbaar via de A1 en A28 nabij Hoevelaken. GaragePark organiseert bijna wekelijks open dagen voor geïnteresseerden. Meer informatie over GaragePark Amersfoort kun je vinden op www.garagepark.nl/amersfoort of bel 0800-22 33 224.

garagepark.nl/amersfoort-dehoef
garagepark.nl/amersfoort-dehoef
garagepark.nl/amersfoort-deisselt
garagepark.nl/amersfoort-deisselt
garagepark.nl/amersfoort-deisselt
garagepark.nl/amersfoort-deisselt
garagepark.nl/amersfoort-deisselt
garagepark.nl/amersfoort-deisselt
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie