Afbeelding
De Vosheuvel

Enorme ravage aangericht in Stadsboerderij De Vosheuvel

26 juni 2018 om 18:41 lokaal

AMERSFOORT De Stadsboerderij De Vosheuvel is maandagnacht het slachtoffer geworden van vandalisme. In de winkel is enorme schade aangericht en de boerderij roept getuigen op zich te melden. 

Jeroen van der Veer

,,Blijkbaar is niet iedereen blij met de boerderij", schrijft het op zijn Facebookpagina. ,,Wat verschrikkelijk. Zoveel schade, zoveel echt kapot geslagen."

Zo is er in het pand op de Heiligenbergerweg overal honing gesmeerd, zijn eieren kapot geslagen en zijn de brandblussers leeggespoten over het apparatuur. ,,Dit kost ons zoveel geld, waarom doen mensen dit.."

Een medewerker reageert ook op het verschrikkelijke voorval: ,,Natuurlijk was er nauwelijks geld te vinden, dus vonden de inbreker(tje)s het nodig om honingpotten leeg te gieten over de spullen op de bureaus, trays met eieren om te gooien en de computers, printer en andere elektronica te vernielen. De fooienpot met geld voor de nieuwe konijnenvilla is wel verdwenen." 

INZAMELING Onder het Facebook-bericht van De Vosheuvel is te lezen dat burgers een inzamelingsactie willen starten. Zij vragen om het rekeningnummer waarop dit gestort kan worden, waarop De Vosheuvel dankbaar reageert en aangeeft dat deze op hun website staat vermeld. 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie