Kunstuitleen Amersfoort
Kunstuitleen Amersfoort Gemma Koerselman

Expositie Kunstuitleen Amersfoort

27 juni 2018 om 14:38 Uit-cultuur/nieuws

EEMHUIS In het Eemhuis is tot en met 2 augustus de expositie 'Uitgelicht en te leen' te zien. In het Vooruitzicht, de omlopen en bij Espressobar de Draak hangen werken van kunstenaars als Corneille, Constant, Nicolas Dings, Hermkens en Emile van de Kruk. Kunstwerken die tot de basiscollectie behoren van Kunstuitleen Amersfoort.

Met de expositie wil de kunstuitleen de aandacht vestigen op deze pareltjes. Het zijn werken die gewoon geleend kunnen worden door abonnees om thuis van te genieten. Kunstuitleen Amersfoort heeft een ruime collectie kunstwerken met een waarde van 500 euro tot 5,000 euro. De veelzijdige collectie wordt steeds uitgebreid met werk van jonge, veelbelovende kunstenaars.

Kunstuitleen Amersfoort is gevestigd in het Eemhuis en de balie is te vinden op het vierde terras. De openingstijden zijn donderdag 17.00-20.30 uur en zaterdag 13.00- 17.00 uur.

De expositie UITGELICHT & TE LEEN, Werk uit de basiscollectie, is gratis te bezoeken tijdens openingstijden van de Bibliotheek het Eemhuis, zie www.bibliotheekeemland.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie