Hippe Gasten
Hippe Gasten Maaike van Esch

Hippe Gasten in buitenlucht

20 juni 2018 om 09:01 Uit-cultuur/nieuws

OPENLUCHTTHEATER033 De Hippe Gasten komen op zondagochtend 24 juni naar het Openluchttheater033 met een show voor iedereen vanaf zes jaar. In deze voorstelling gaat Hippe Gasten met het liedje aan de slag.

Ken je dat? Je zit alleen op je kamer en kan niet stoppen met luisteren naar dat ene liedje. Het liedje gaat helemaal over jou en lijkt speciaal voor jou geschreven. Het vult je hoofd met een gevoel dat je niet kent. Je kunt niet meer stoppen met luisteren… Je kunt niet meer stoppen met meezingen of dansen. Met 'Doe mij een liedje speciaal' kun je aan het loket een liedje bestellen. Voor sommige kinderen wordt er speciaal een liedje op maat gemaakt.

Hippe Gasten laat in deze show de kracht van muziek voelen en zoals alleen Hippe Gasten je dat kan laten beleven. Vol rock 'n roll en muzikale stunts om nooit meer te vergeten.

De voorstelling (6-plus) begint om 10.30 uur. In de voorverkoop kost een kaartje 6,50 euro. Hiermee kan dit seizoen ook een keer gratis gezwommen worden in het Bosbad Amersfoort. Kaartjes via www.openluchttheateramersfoort.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie