Afbeelding
unknown

Laat je onderdompelen in de klanken van diverse soorten klankschalen en klank instrumenten.

27 mei 2022 om 14:52 Overig Deel je nieuws

Klank en Ontspanning Special in Double Tree by Hilton Royal Parc.

Op een wel heel bijzondere plek midden in de bossen en duinen van Soestduinen geven de Cypriotische Andreas Chrysanthou en Hooglandse Astrid Ogelo op zondag 26 juni een Klank en Ontspanning Special. 

In de prachtige grote zaal van Double Tree by Hilton Royal Parc mogen zij jou deze klank ervaring aanbieden.
Gasten van het hotel zijn welkom én iedereen, die deze heerlijke middag ook wil beleven en geen gast is van het hotel. 

Op zondag middag, na je brunch, voor een mooie wandeling in de bossen en duinen of een bezoek aan de wellness Health Club (met o.a. sauna en binnen zwembad) van het hotel, starten Andreas en Astrid om 12:00 uur en geven zij een concert van een uur tot anderhalf uur.

Het geluid van een klankschaal zorgt ervoor dat onze hersengolven – en daarmee het zenuwstelsel – vertragen. Daardoor kun je in een hele kalme en relaxte meditatieve status raken (tussen waken en slapen), waarbij je spanningen, stress, pijn en ongemak beter los kunt laten.

Tegelijkertijd geeft het geluid je immuunsysteem een positieve boost, doordat er meer zuurstof naar de organen gaat. Wanneer je comfortabel op een matje ligt tijdens deze klankreis, hoef je daar nog niets van te merken. Je luistert enkel, ervaart de ontspanning, geniet en verder gaat alles vanzelf. Wanneer de tonen vervagen en de stilte ruimte geeft, kun je waarnemen, wat de klanken voor je doen.

“Wat een rust, wat een ontspanning, wat een prettige ervaring, zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan het iedereen aanraden!”

“Ik heb zelden zo een diepe ontspanning meegemaakt als tijdens deze sessie. De rust en fijne begeleiding maakte deze ervaring heel bijzonder en voor herhaling vatbaar.”

Andreas speelt tijdens deze klankreis op de hang drum, tongue drum en sansula.

Astrid bespeelt haar klankschalen en o.a. de rainstick, sjamanen drum en gebruikt haar stem als uniek klank instrument.

Tickets zijn €25 en te vinden op de website: https://moyolife.nl/product/klank-en-ontspanning-special/ 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie