Afbeelding
Merijn van der Vliet

Zing mee met Jeroen Schippers in Openluchttheater033

12 mei 2022 om 11:19 Overig Deel je nieuws

In mei, juni en juli programmeert het Openluchttheater033 een tiental mooie kindervoorstellingen op zondagochtend. Een gloednieuw programma met voorstellingen speciaal voor de kleintjes en ook zeer vermakelijk voor volwassen. 

Zondag 22 mei komt Jeroen Schippers naar het Openluchttheater033 met de voorstelling Na-aperij. Oe, oe, oe! Aa, aa, aa! Oe, oe, oe! Aa, aa, aa! Doe mij maar na! 

Muziek is niet alleen om naar te luisteren. De vrolijke liedjes van Jeroen Schipper, winnaar van de Willem Wilminkprijs 2019, nemen kinderen mee in een muzikale totaalbeleving. Tekst, muziek, beweging en educatieve elementen werken samen op hoog niveau. De liedjes kenmerken zich door originaliteit, kwaliteit, gevarieerdheid, humor en interactie.

Dit swingende concert is daardoor een echte verrijking op allerlei gebieden. Maar vooral is het gewoon een heerlijk muzikaal feestje dat de kleintjes nog lang zal bijblijven. Na-apen mag!

De voorstelling begint om 10:30 uur, duurt 45 minuten en is geschikt voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar. De voorstelling gaat altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker.

Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 8,25. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. 

www.openluchttheateramersfoort.nl

Adres

Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)

Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie