Afbeelding

Theaterfestival Ontmaskerd

12 mei 2022 om 10:01 Overig Deel je nieuws

Tijdens het theaterfestival Ontmaskerd spelen theaterleerlingen van Scholen in de Kunst maar liefst 25 onthullende voorstellingen, waar het speelplezier vanaf spettert. Twee weekenden lang wordt er door jong en oud gespeeld, gezongen en gedanst. Met én zonder masker! Van 27 t/m 29 mei en van 10 t/m 12 juni in ICOONtheater in Vathorst. Komt dat zien! 

Een koningin die wordt vergiftigd, jongeren die hun gezicht kwijt zijn, een land zonder kleur, levend speelgoed… Welkom op theaterfestival ONTMASKERD! Een festival waarin de theatercursisten van Scholen in de Kunst niets te verbergen hebben en zich vol overgave vertonen aan het publiek!

Je gaat op een cruise, wandelt door Smaragdstad, bezoekt een teenage-filmset en danst op een gemaskerd bal. Je ontvangt mysterieuze brieven, zint op wraak, kruipt in het hoofd van een puber en belandt in de seventies.  Je swingt mee met Gloria Estefan, leert piano spelen van juffrouw Steenweg en zingt keihard ‘Money, money, money’!

Datum: 27 t/m 29 mei (voorstellingen van jonge cursisten) en 10 t/m 12 juni 2022 (voorstellingen van jongeren en volwassenen) 
Plaats: ICOONtheater, Leeghwater 1-3, Amersfoort 
Tijd: diverse tijden Prijs: € 5,50 per voorstelling 
Kaartverkoop: online via www.icoontheater.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie