Afbeelding

Laat je inspireren door breakdancer Redo in Theater de Kamers.

5 mei 2022 om 15:17 Overig Deel je nieuws

Op 11 mei ontvangt Theater de Kamers Redouan Ait Chitt, oftewel Redo. Afgelopen jaar opende hij hét Eurovisie Songfestival met zijn breakdance act voor een miljoenenpubliek.

De afgelopen 15 jaar heeft Redouan Ait Chitt, oftewel Redo, zijn passie voor breakdance ontwikkeld tot een indrukwekkende carrière. In 2018 ging zijn eigen solo-show, REDO, in première. Een jaar later schreef hij geschiedenis door het winnen van “De Zwaan”, de meest prestigieuze dansprijs van Nederland. Hiermee is hij de eerste hiphopdanser die zo’n dergelijke prijs wint.

Zonder enige medische verklaring werd Redouan Ait Chitt, oftewel Redo, geboren met verschillende fysieke beperkingen. Ondanks de complicaties heeft Redo nooit toegelaten dat dit zijn leven negatief zou beïnvloeden. Als kind kreeg hij te maken met veel vooroordelen en tegenslagen. Hij weigerde gebruik te maken van alle speciale hulpmiddelen en aanpassingen die hem door artsen en specialisten werden aangeboden.

“Door passie, creativiteit en doorzettingsvermogen heb ik mezelf kunnen overwinnen. Nu wil ik mensen inspireren om hun dromen te volgen, in zichzelf te geloven en vooral om trots te zijn op wie je bent.”

Op 11 mei ben je van harte welkom voor een meet en greet met Redo om je te laten inspireren. Vanwege een blessure kan hij helaas zelf niet dansen momenteel, maar zorgt Redo voor een interactieve middag waarbij hij jullie in bewegen zet. Je mag je vragen stellen en gaat samen in gesprek. De adviesleeftijd voor deze middag is 6 jaar en ouder.

www.theaterdekamers.nl/agenda

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie