Afbeelding
Laurens Morel

Optimist on Tour meert aan in Amersfoort

5 mei 2022 om 12:23 Overig Deel je nieuws

Het watersportevenement Optimist on Tour komt voor de tweede keer naar Amersfoort. Kinderen die altijd al eens hebben willen kanovaren of zeilen, kunnen hun hart ophalen. Van 18 tot en met 20 mei kun je gratis watersporten bij kanovereniging Keistad.

Onder schooltijd voor schoolkinderen

Optimist on Tour is een samenwerking tussen de gemeente Amersfoort, de buurtsportcoaches, kanovereniging Keistad en het watersportverbond. Basisschoolkinderen van de groepen 7 en 8 komen naar kanovereniging Keistad om kennis te maken met kanovaren en zeilen. 

Daarna voor iedereen!

Na schooltijd, vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur kunnen alle kinderen met zwemdiploma A (t/m 12 jaar) zich gratis inschrijven voor Optimist on Tour, via de website optimistontour.nl Dan ben je zeker van een plek. Vorige keer zat de inschrijving snel vol dus wees er op tijd bij! Na een theorieles ga je snel de kano in en zit je aan het roer van een Optimist. Plezier gegarandeerd!

Inschrijven

Schrijf je vooraf gratis in via www.optimistontour.nl dan ben je zeker van een plek. Aanmelden ter plekke kan ook, als er nog ruimte is. Een ronde duur 1 uur, dus ieder uur start een nieuwe ronde.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie