Go (ets)
Go (ets) Maaike Heukelom Schenk

GALERIE DE PLOEGH: GRAFIEK MANIFESTATIE 2022

13 januari 2022 om 15:12 Lokaal Deel je nieuws

LKG de Ploegh organiseert in 2022 voor de 39e keer de expositie Grafiek & Multiples. Tijdens deze expositie laten 59 kunstenaars meerdere werken zien. Alle deelnemende kunstenaars bieden één van hun werken aan tegen de speciale prijs van € 133,- (excl. lijst). De expositie Grafiek & Multiples maakt kunst daarmee toegankelijk voor iedereen, of je nu een verzamelaar bent, of op zoek bent naar een mooi kunstwerk voor aan je muur. Kijk alvast op www.deploegh.nl voor meer informatie over Kunst met Korting.

DE DEELNEMENDE KUNSTENAARS: Op deze flyer staan de afbeeldingen van het speciaal aangeboden werk van alle deelnemende kunstenaars. Deze Kunst met Korting vind je bovendien op www.deploegh.nl. Ben je geïnteresseerd in een van deze werken, dan kun je via e-mail een afspraak maken om het werk in de galerie te bekijken. In de galerie is naast deze aanbiedingen ook een ander kunstwerk van alle kunstenaars aanwezig.

OPENINGSTIJDEN: Donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur, en zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Maximaal 10 bezoekers, bij méér kan je in de theaterplaza een kopje koffie of thee drinken. Bij het bezoek zijn steeds de actuele coronamaatregelen van kracht. Kijk op onze website voor meer informatie.

AGENDA: Indien er activiteiten als lezingen of kunstenaarsgesprekken worden georganiseerd, zal dat worden gemeld op onze website www.deploegh.nl

LET OP!!              I.v.m. corona is de galerie in ieder geval tot 15 januari a.s. gesloten. Maar: de gehele collectie kunst-met-korting staat online: https://www.deploegh.nl/gm22-kunst-met-korting/  Met belangstellenden worden individuele afspraken gemaakt in de galerie. 

Wat is grafiek en multiples? Een kunstenaar wil met zijn werk iets vertellen over hoe hij de wereld ziet, wat er in hem omgaat en probeert jou als toeschouwer daarmee te raken. Tijdens de expositie Grafiek & Multiples van LKG de Ploegh tonen wij een grote variëteit aan kunstwerken gemaakt in oplage. Naast grafiek en fotografie worden er werken in keramiek, glas en mixed media aange1boden. Grafiek en ook fotografie maakt gebruik van druktechnieken waarmee meerdere afdrukken worden gemaakt, de oplage. Multiples worden door kunstenaars in een kleine oplage gemaakt.

Shaking tree (foto)
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie