Afbeelding
PLUS Amersfoort

Spaaractie levert Amersfoortse clubs 17.500 euro op

12 december 2021 om 11:00 Maatschappelijk

AMERSFOORT Klanten van PLUS Amersfoort hebben maar liefst 17.500 euro bij elkaar gespaard voor lokale clubs en verenigingen in de stad. Het hoogste bedrag van 3.222 euro is gespaard voor AFC Quick 1890. Tot en met november konden klanten van PLUS Amersfoort sponsorpunten sparen voor hun favoriete club of vereniging om hen zo een financieel steuntje in de rug te geven.

Merijn van Elsäcker: ,,Wat fijn om te merken dat deze stad de lokale clubs en verenigingen zo’n warm hart toedraagt en enorm enthousiast mee gespaard heeft. Maar liefst 25 Amersfoortse clubs en verenigingen hebben zich in juli al aangemeld voor deze actie. We realiseren ons allemaal dat het verenigingsleven het erg zwaar heeft vanwege alle maatregelen. Daarom zijn we erg trots dat we het lokale verenigingsleven met deze spaaractie kunnen steunen. We bedanken alle klanten die zich hebben ingezet om een mooi bedrag voor hun club of vereniging bij elkaar te sparen.”

Met de spaaractie Spaar je club gezond heeft PLUS landelijk onder 6200 deelnemende clubs en verenigingen het bedrag van ruim 3 miljoen euro verdeeld. De clubs en verenigingen mogen het bedrag dat ze ontvangen, naar eigen inzicht besteden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie