Afbeelding
Masters of Business

Kerst voor gezinnen met een smalle beurs

8 december 2021 om 09:34 Maatschappelijk

AMERSFOORT In de donkere dagen kunnen Amersfoortse gezinnen met een smalle beurs wel een opkikker gebruiken. Dat is in elk geval de gedachte achter Rocking Up X-mas, dat Amersfoorter Hans Keijmel graag in zijn thuisstad wilde starten. Netwerkclub Masters of Business en Rabobank Amersfoort Eemland zetten hier hun schouders onder en hielpen het initiatief aan een startbudget van 4000 euro.

In restaurant Zuiver ontvouwde Hans Keijmel zijn plan. Tegelijk zei hij dit eerste jaar voorzichtig te starten en in eerste instantie 76 gezinnen te kunnen voorzien van geschenkboxen met daarin kerstcadeaus en maaltijdingrediënten. Het maakte bij de ondernemers het nodige los. Agenda’s gingen leeg en van alle kanten werd extra inpak- en bezorghulp geboden. ,,Maar er is dus nog meer geld en hulp nodig om dit de komende jaren uit te bouwen”, kon Keijmel nog net uitbrengen. Maar het begin is er.

MASTERS OF BUSINESS Marc Warmerdam, directeur MKB Midden Nederland en Masters of Business-voorzitter Bert Gadellaa onderstreepten hiermee de samenwerking die er al sinds de oprichting van het netwerk in 2008 tussen beiden is. Het ‘zakenleukste netwerk’ biedt een platform voor ‘ervaren beslissers die graag kennis delen’ en die dat zo leuk en ontspannen mogelijk willen doen. ‘Elkaar verder helpen’ staat daarbij centraal.

Marc Warmerdam is blij met het platform dat Masters of Business ervaren ondernemers biedt: ,,Wij zijn actief betrokken in de regio en stimuleren ondernemers. Daarnaast organiseren zij activiteiten die heel goed bij Rabobank Amersfoort Eemland passen. We moeten tegenwoordig selectief zijn, maar dit partnerschap voldoet aan al onze criteria.”

Ondernemers met bewezen kwaliteiten kunnen bij ons lid worden, vertelt Bert Gadellaa: ,,Dat resulteert doorgaans in andere gesprekken en lange termijnrelaties. Niet alleen wat je doet, maar vooral wie je bent, telt bij ons. We bieden onze leden graag primeurs en een kwalitatief gevarieerd programma. Dat kan alleen als je daar samen de schouders onder zet. Rocking Up X-mas is daar een goed voorbeeld van. Dingen mogelijk maken, daar gaat het om.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie