Afbeelding
Twitter Angeliek Noortman

De Koperhorst in de top-10 van Zorgkaart Nederland

7 december 2021 om 16:43 Zorg

AMERSFOORT De Koperhorst is met een 9 geëindigd in de top-10 van beste verpleeghuizen in het land volgens ZorgkaartNL 2021. Binnen de top 10 is er geen rangorde.

,,Het is een erkenning voor alle medewerkers, vrijwilligers en leerlingen van de Koperhorst”, is bestuurder Evelienvan Dijk is trots. ,,Het laat zien dat het ‘Koperhorst-verhaal’ wordt beleefd. Het is een warm (t)huis waar iedereen welkom is. Ons motto is: ‘Ik doe ertoe en ik hoor erbij’. We bedanken alle(tijdelijke) bewoners, naasten en cliënten voor de waardering dieze ons geven. Het is een mooie opsteker in deze pittige tijd.”

De Koperhorst werkt nauw samen met de huisartsen van Sagenhoek en Orion, MTC de Fysioclub, apotheek Jansen, specialisten ouderengeneeskunde van Accolade, GZ-psychologen van Silverein, MBO Amersfoort en ’s Heeren Loo. Samen met hen zorgt de Koperhorst ervoor 24/7 het goede te doen.

ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Aan de hand van de waarderingen tussen 1 januari en 1 november 2021 heeft zorgwebsite Zorgkaar tNederlandook dit jaar weer uitgerekend welke tien zorginstellingen er op ZorgkaartNederland het best gewaardeerd werden door hun cliënten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie