De drie hoesjes die vanaf nu te koop zijn op Smartphonehoesjes.nl
De drie hoesjes die vanaf nu te koop zijn op Smartphonehoesjes.nl Design door Smartphonehoesjes.nl

Ook lokale Smartphonehoesjes.nl zet zich in voor Serious Request

7 december 2021 om 10:18 Maatschappelijk

REGIO Het Leusdense bedrijf Smartphonehoesjes.nl steunt Serious Request door drie unieke, handgetekende hoesjes te verkopen en de nettowinst te doneren. Serious Request staat dit jaar in Amersfoort en voor ons familiebedrijf uit Leusden is dat een thuiswedstrijd waar we ons steentje aan willen bijdragen. 

Smartphonehoesjes.nl steunt graag ondernemingen en sportverenigingen in de regio met verschillende sponsorsamenwerkingen. Wij zijn trots op ons merk en helpen graag ondernemingen en projecten waar helemaal achter staan. Dat geldt ook voor het Wereld Natuur Fonds. Serious Request doneert dit jaar de opbrengst aan het Wereld Natuur Fonds die het geld inzet tegen ontbossing van het Regenwoud.

De komende maand verkopen wij drie leuke hoesjes waar verschillende luiaards op getekend zijn. De hoesjes zijn gedesigned door onze creatieve collega’s en zijn daarom uniek. Per verkocht hoesje doneren wij de nettowinst. Voor elke 100 euro die gedoneerd wordt, kan 150 m² regenwoud worden teruggewonnen. En voor iedere 10 hoesjes die we verkopen, kan het Wereld Natuur Fonds kan een regenwoudbeschermer voor een dag op patrouille gaan en illegale ontbossing tegenhouden. 

Bekijk de actie op Smartphonehoesjes.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie