V.V. Hoogland VR1 kruipt naar boven

29 november 2021 om 16:20 Sport Deel je nieuws

Zondag 28-11-2021 stond voor V.V. Hoogland VR1 de uitwedstrijd tegen het laag geklasseerde RKDEO VR1 uit Nootdorp op het programma.

Na 2 miniuten opende Joanne Horseling de score voor Hoogland en leek het een makkelijke middag te gaan worden.

Niets was minder waar want RKDEO bleek goede onverzettelijke tegenstander, die de nodige kansen wist te creeren. Ze vonden echter Nathalie Teunissen, de betrouwebare sluitpost van Hoogland op hun pad.

Valk voor rust verdubbelde Maureen Smink de marge naar 0-2 door een verdedigingsfout af te staffen.

Na rust was het RKDEO dat het spel bepaalde en terecht op 1-2 door een rake kopbal in de 75e minuut.

Het antwoord kwam in 78e minuut een afstandschot van Maureen Smink zorgde voor 1-3 en lucht voor de dames van Hoogland.

In de 89e minuut maakt Maureen Smink haar hatrick compleet door de 1-4 binnen te schieten.

De 2-4 in de 90e minuut was voor de statistieken.

Al met al een moeizame overwinning, maar door deze 3 punten is de aansluiting met de top van de 1e klasse gevonden.