Afbeelding
Keistadnieuws

Coronademonstratie in Amersfoort

28 november 2021 om 08:20 Corona

AMERSFOORT Op de Ringweg Koppel en bij Kamp Amersfoort vond zaterdagmiddag een demonstratie tegen ,,indirecte vaccinatiedwang, het QR beleid en de naderende invoering van 2g door het demissionaire kabinet’’ plaats van organisaties Moederhart en Viruswaarheid Midden Nederland.

De Amersfoortse actiegroepen Moederhart en Viruswaarheid Midden Nederland stonden met verschillende protestborden langs de weg. ,,Op de borden stonden onder andere teksten als: Stop de uitsluiting van miljoenen mensen, stop de QR-terreur, geen cent naar opschaling van de zorg, vijfduizend boa’s worden opgeleid, ga jij voor de eerste, tweede, derde of zoveelste prik? Instemmen is meedoen.’’

,,Wij doen deze actie met als doel om meer bewustwording bij onze Amersfoortse stadsgenoten te creëeren. Wij vinden het namelijk een zeer kwalijke en gevaarlijke zaak dat miljoenen mensen vanwege hun medische status worden uitgesloten van deelname aan het maatschappelijke leven, dit terwijl een groen vinkje niets zegt over het feit of je ziek bent of niet,’’ aldus de actiegroepen. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie