De mooiste iconische gebouwen en monumenten zijn op de skyline te zien. Waaronder uiteraard de Lange Jan en Koppelpoort.
De mooiste iconische gebouwen en monumenten zijn op de skyline te zien. Waaronder uiteraard de Lange Jan en Koppelpoort. Emma Groenenboom
Lezersactie

Win de skyline van Amersfoort

10 november 2021 om 10:38 Zakelijk

AMERSFOORT Het bedrijf Cityshapes uit Rotterdam heeft een nieuwe houten skyline van Amersfoort ontwikkeld: ,,Een mooie (wand)decoratie voor alle trotse inwoners”, beschrijft medewerker Tim Klay. 

,,De mooiste iconische gebouwen en monumenten zijn op de skyline te zien. Waaronder uiteraard de Lange Jan en Koppelpoort. De skyline is gemaakt van 100 procent duurzame, PEFC-gecertificeerde houtsoorten.” De skyline is hier te vinden en is inmiddels ook fysiek verkrijgbaar bij de VVV Amersfoort. ,,Wellicht komen er snel nog meer lokale winkels/ondernemers bij.”

LEZERSACTIE De Stad Amersfoort mag een exemplaar weggeven en de winnaar mag zelf kiezen uit een materiaal naar keuze: eiken, noten of zwart hout.
Om deel te nemen vragen we je om dit Facebookbericht te delen op je eigen tijdlijn én er een korte reactie onder achter te laten. De redactie kiest - d.m.v. loting - een winnaar en hij of zij krijgt automatisch bericht. (Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd).

De winnaar mag zelf kiezen uit een materiaal naar keuze: eiken, noten of zwart hout.
De skyline is gemaakt van 100 procent duurzame, PEFC-gecertificeerde houtsoorten.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie