Melissa Fortes
Melissa Fortes Davidson Rodrigues

Melissa Fortes brengt de zomer terug bij De Observant

1 november 2021 om 09:59 Lokaal Deel je nieuws

Woensdag 10 november wordt er weer gedanst en genoten bij De Observant. Die avond treedt CaboCubaJazz op met de internationaal vermaarde zangeres Melissa Fortes. De aanvang is 20:30 uur en de entree € 5,00. Dit optredens wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en het Nationaal PodiumPlan. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Observant.

De kleurrijke zangeres, actrice en songwriter Melissa Fortes heeft wereldwijd opgetreden, onder andere in Kaapverdië, Angola, Mozambique, Amerika en in ook Thailand - met CaboCubaJazz.
Ze werkt regelmatig met top artiesten en bands zoals Nelson Freitas, Dino D’Santiago, William Araújo, het Ricciotti Ensemble en de legendarische band Livity.

Melissa werd genomineerd voor de Radio 6 Soul & Jazz Award, en zij bracht in 2015 haar debuut album ‘Sonho de um Beija-flor’ uit. Talloze internationale optredens volgden, in Nederland onder andere bij VPRO Vrije geluiden.

Waar zij ook optreedt, brengt Melissa Fortes met haar liefdevolle stem de zomer mee. Een gevoel net zoals een heerlijke bries op een zonnige zondagmiddag - en dat op een doordeweekse dag in de Observant, samen met onze vrienden van CaboCubaJazz!

Melissa werkt op dit moment aan een nieuw album - verwacht een warme mix van Kaapverdië en Brazilië met jazzy Afro-pop en een vleugje soul.

Line up:
Melissa Fortes - zang
Carlos Matos - piano
Erik Larrea - drums
Yerman Aponte - bas
Nils Fischer - percussie

Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie