De stand van Badmintonvereniging BAN
De stand van Badmintonvereniging BAN H. Wiltschut

BAN badminton informeert bij Amersfoort Aangenaam

30 oktober 2021 om 17:23 Sport Deel je nieuws

BAN (Badminton Amersfoort Noord) was op 30 oktober met een kleurrijke informatiestand present bij de gemeentelijke presentatiemarkt ‘Amersfoort Aangenaam’ voor de nieuwe bewoners van de stad.

In de Sint Joriskerk  dwaalden de belangstellenden langs stands van uiteenlopende Amersfoortse organisaties, stichtingen en verenigingen. De nieuwe stadsbewoners hoorden bij ‘Amersfoort Aangenaam’ over het Amersfoortse verenigingsleven en werden uitgenodigd eens vrijblijvend kennis te komen maken met het veelzijdige aanbod. Het was opvallend dat BAN de enige sportvereniging was met een informatietafel bij deze manifestatie.

Bij de BAN-informatiestand toonden veel nieuwe bewoners grote belangstelling voor het uitgebreide aanbod van de badmintonvereniging. Zij hoorden over de Open Dag van 13 november, namen informatiemateriaal mee en  maakten een keuze uit de speelse gadgets. Velen lieten weten in het verleden de sport beoefend te hebben en zich opnieuw bij een badmintonvereniging aan te willen sluiten. Veel nieuwe stadgenoten zagen deze presentatiemarkt als een prima gelegenheid op ongedwongen wijze kennis te maken met het Amersfoortse verenigingsleven.

Meer info: www.banbadminton.nl 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie