Afbeelding
Politie.nl

Politie deelt beelden van drie mannen die automobilist in zijn buik staken

29 oktober 2021 om 14:12 Misdaad

AMERSFOORT De politie vraagt nogmaals aandacht voor de zaak waarbij eind september een Amersfoortse automobilist in zijn buik werd gestoken. Op beelden zijn drie mannen te zien die betrokken zijn bij het steekincident. 

Het 21-jarige slachtoffer reed op zondagavond 26 september kort na 19.00 uur vanaf de Romeostraat de Lohengrinstraat op. Een van de daders maande hem tot stoppen. De automobilist deed het raampje van zijn witte Opel Corsa naar beneden en vrijwel meteen kwamen er nog twee mannen aangesneld. Ze eisten geld. De automobilist wilde vervolgens zijn raampje weer dichtdoen, maar werd voordat hij dit kon doen in zin buik gestoken. De drie mannen sloegen daarna op de vlucht. 

Het slachtoffer reed vervolgens ook weg en kwam daarna de straatrovers weer tegen op de Operaweg. Daar kwamen de daders tevoorschijn uit een steeg. Ze staken de weg over. De gewonde automobilist reed hard door en op de ringweg Kruiskamp belde hij uiteindelijk 112. 

SIGNALEMENT De drie daders die op beeld zijn vastgelegd droegen donkere kleding. Eén van hen heeft een donkere huid. Een ander heeft een lichtgetinte huid. Eén van de daders droeg zwart met witte schoenen.

,,We hebben al aandacht voor de zaak gevraagd in het programma Bureau Hengeveld, maar delen ook nog een video waarop te zien is hoe de drie mannen met elkaar staan te praten. Let goed op de kleding en bewegingen, misschien herkent u wel iets”, aldus de politie.

Bekijk de beelden hieronder.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie