Elaine van Ommen Kloeke is toegetreden tot het bestuur.
Elaine van Ommen Kloeke is toegetreden tot het bestuur. SGLA

Uitbreiding bestuur SGLA, Peter de Langen erevoorzitter

28 oktober 2021 om 15:40 Maatschappelijk

AMERSFOORT De algemene ledenvergadering van de SGLA heeft besloten het bestuur van deze vereniging uit te breiden. Elaine van Ommen Kloeke is toegetreden tot het bestuur.

Behalve de toetreding van Van Ommen Kloeke is ook de voorzitter gewisseld en is een nieuw speerpuntenprogramma door de leden vastgesteld. Het totale bestuur van de SGLA bestaat nu uit vijf personen: voorzitter Daan Valkenburg, secretaris Mariëtte den Hartog; penningmeester Chris Mooiweer en de bestuursleden Frank Kwanten en Elaine van Ommen Kloeke. Oud-bestuurders en inmiddels ereleden Geurt Hilhorst en Raphaël Smit namen afscheid.

De SGLA is een samenwerkingsverband van zo’n twintigtal bewonersgroepen en milieuorganisaties die zich bezighouden met de invulling en de kwaliteit van de leefomgeving in Amersfoort en omstreken. De komende jaren moet de SGLA haar aandacht ook richten op een aantal nieuwe ontwikkelingen of de uitbreiding van bestaand beleid. Te denken valt daarbij aan het parkeerbeleid, de energietransitie, het Deltaplan Wonen en de Omgevingsvisie.


Sinds woensdag 27 oktober 2021 is Peter de Langen (64) de eerste Erevoorzitter van de Samenwerkende Groeperingen Leefbaar Amersfoort (SGLA).Hij nam tijdens de algemene ledenvergadering afscheid als voorzitter van de SGLA. Hij heeft deze taak 18 jaar uitgevoerd. - Foto: SGLA

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie