McDonald's Amersfoort Centrum
McDonald's Amersfoort Centrum Eigen foto

McDonald’s in het centrum tijdje dicht voor verbouwing

26 oktober 2021 om 10:01 Zakelijk

AMERSFOORT Het McDonald’s restaurant aan de Utrechtsestraat is sinds maandag gesloten voor een periode van bijna vijf weken. In die tijd wordt het restaurant volledig verbouwd en ook een groot deel van de keuken gaat op de schop.

Het restaurant van de bekende hamburgerketen zit al sinds 1982 op dezelfde locatie aan de Utrechtsestraat. Tijdens deze lange periode is het restaurant meerdere keren verbouwd. Nu wordt er weer gewerkt aan een nieuw interieur dat luistert naar de nieuwste designtaal van McDonald’s. Het concept, ‘Geometry’ genaamd, behelst volgens de keten ‘een zeer fris en licht interieur met weer volledig nieuw ontworpen zitgedeeltes’.

,,We kijken heel erg uit naar de heropening van ons restaurant over een kleine vijf weken. Naast het nieuwe interieur en een extra bestelzuil op de eerste verdieping zullen we dan ook Table Service introduceren, zodat gasten voortaan kunnen genieten van het gemak om aan tafel te worden bediend”, vertelt Roderick Somers, de franchisenemer van het restaurant.

Op zaterdag 27 november gaat de McDonald’s in het centrum van Amersfoort weer open. Tot die tijd zijn de andere twee restaurants van de keten uiteraard wel gewoon geopend en zijn te vinden op de Maanlander 30 en de Wiekenweg 6 (foodcourt).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie