Jop Wijlacker en Dennis Kolen
Jop Wijlacker en Dennis Kolen Selin Gholonian

Jop Wijlacker en Dennis Kolen terug in Flint

22 oktober 2021 om 16:38 Lokaal Deel je nieuws

De theatervoorstelling ‘Simon & Garfunkel Acoustic - Sounds of Silence’ kende 4 succesvolle jaren. Op 4 november zijn Jop Wijlacker en Dennis Kolen terug in Flint met de nieuwe show ‘Two Of Us (Lennon & McCartney Acoustic)’.

De muziek die deze twee jeugdvrienden uit Liverpool met The Beatles en later solo hebben gemaakt is niet alleen tijdloos, maar heeft een stempel gedrukt op een hele generatie! Jop Wijlacker en Dennis Kolen brengen de muziek van John Lennon en Paul McCartney in een intieme setting en met akoestische instrumenten. De voorstelling wordt visueel ondersteund met sfeervolle en kunstzinnige beelden, afgewisseld met spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen.

‘Two of Us’ is een intiem en ontroerend eerbetoon aan de twee grootste songschrijvers aller tijden. Tijdens de voorstelling duiken de heren in het legendarische repertoire van John Lennon & Paul McCartney.

Kaarten

Kaarten voor Flint zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie