De schrijver van de twee boeken
De schrijver van de twee boeken eigen foto

Amersfoortse recherche in regiothriller

22 oktober 2021 om 16:29 Lokaal Deel je nieuws

Zojuist is ‘Cruise control’ als e-book uitgebracht. In het boek slaat een schutter toe onder cruisende homo’s in de bossen ten zuiden van Amersfoort. De recherche van de Keistad onder leiding van Gisella Markus heeft grote moeite hem te stoppen, want het blijft niet bij één moord. De moordenaar gaat steeds driester te werk, terwijl er in bloed gedrenkte haatteksten opduiken.

‘Cruise control’ is de negende thriller van M.P.O. Books. Het boek verscheen al in 2014 bij uitgeverij De Leeskamer als luxe paperback. Al zijn boeken spelen zich af op en rond de Utrechtse Heuvelrug. In ‘Cruise control’ komen heel wat prominente locaties voorbij, zoals het Lieve Vrouwekerkhof en de Stichtse Rotonde, evenals het monumentale pand van Gisella Markus aan ‘t Zand waar zij met haar gehandicapte man woont. De herkenbare locaties maken deze thriller extra boeiend.

Schrijver Marco Books publiceert sinds enkele jaren ook als Anne van Doorn. In 2019 verscheen van zijn hand de detectiveroman ‘De man die zijn geweten ontlastte’, over de verdwijning van een jonge vrouw uit een woongemeenschap in Hooglanderveen. Zojuist is ook de verhalenbundel ‘Meer mysteries voor Robbie Corbijn’ uitgekomen, met mysteries die zich afspelen in Soest, Doorn, Barneveld en andere plaatsen.

‘Cruise control’ is als e-book verkrijgbaar voor 9,95 euro. De eerder verschenen luxe paperback telt 288 pagina’s en kost 18,95 euro. De verhalenbundel van Anne van Doorn telt 256 pagina’s en kost 17,95 euro. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie