Pancake Party bij The Blueberry
Pancake Party bij The Blueberry Lisette de Jong-The Blueberry

Winkelcentrum Emiclaer in Halloweensfeer

7 oktober 2021 om 13:56 Lokaal Deel je nieuws

Sinds ondernemer Lisette de Jong van The Blueberry ook in Emiclaer is gevestigd, en daar sinds 2018 een Halloweenoptocht voor kinderen organiseerde, is Halloween inmiddels gegroeid tot een vast onderdeel van het activiteitenprogramma van Winkelcentrum Emiclaer.

Dit jaar organiseert het winkelcentrum voor het eerst in samenwerking met The Blueberry en andere ondernemers uit het winkelcentrum, de optocht en de Halloweenactiviteiten zelf, en pakken ze dit groots aan.

Spookhuis Het Griezelcircus

Voor wie afgelopen dagen heeft opgelet, was er al een spookachtige aankondiging te zien voor het spookhuis dat in de herfstvakantie geopend zal worden op het winkelcentrum. Dit wordt echt wel een beetje eng. Zoals sommige bezoekers als opmerkten op het winkelcentrum zijn de beelden op het winkelcentrum best behoorlijk griezelig en trekt het gelijk wel veel bekijks. Nu kunnen we onthullen dat het even een prikkeling was voor de bezoekers, om straks naar het spookhuis te komen. De engste beelden in de openbare ruimte worden de komende dagen vervangen voor wat meer family-friendly beelden, zodat er niemand echt bang hoeft te zijn.

Het spookhuis zal geopend zijn van 18 t/m 24 oktober van 13.00 uur tot 16.30 uur, op 29 oktober van 16.00 uur tot 20.30 uur en op 30 oktober van 13.00 uur tot 16.30 uur. Tijdens deze openingstijden wordt er elk kwartier een rondleiding gedaan voor een groepje bezoekers. Let op… betreden is op eigen risico en echt niet geschikt voor kleine kinderen. Er wordt qua doelgroep gemikt op tieners voor deze activiteit.

Kleurwedstrijd

Kinderen kunnen de komende periode meedoen aan de kleurwedstrijd in Halloweenstijl. De kleurplaat is te downloaden via www.theblueberry.nl/halloween en in te leveren bij The Blueberry in Emiclaer voor 18 oktober. De kinderen maken kans op leuke prijzen, ter beschikking gesteld door het winkelcentrum.

Halloween optocht voor kinderen

Op vrijdag 29 oktober vindt de Halloweenoptocht weer traditiegetrouw plaats in Emiclaer. Verzamelen is vanaf 18.30 uur tot 18.45 uur in het winkelcentrum bij de vijver. Hier verwelkomt Abe de Verteller de kinderen voor een spannend verhaal. Ook zijn er schminkers aanwezig om kinderen nog even te voorzien van een verfje. Kinderen komen verkleed en met lampionnetje aan. Om 19.00 uur start de optocht en lopen de kinderen mee in de rondom de vijver. De optocht is dit jaar voorzien van muziek en er lopen ook allerlei “Kidshelden” mee, zoals bijvoorbeeld Garfield en Buurman en Buurman. Op diverse plekken langs de route wordt er lekkers uitgedeeld aan de kids door spannende figuren. Het is noodzakelijk om je aan te melden voor de optocht, er is namelijk een maximaal aantal deelnemers. Bestel je gratis tickets via www.theblueberry.nl/halloween .

Geïnteresseerden kunnen langs de route kijken naar de optocht, de optocht loopt wederom om de vijver van Emiclaer heen en eindigt rond 19.45 uur op het pleintje bij de Albert Heijn.

Kids Pancake Party

Voorafgaand aan de optocht kan je bij The Blueberry net als voorgaande jaren weer terecht voor American Pancakes en limonade, uiteraard al geheel in stijl verkleed is dit altijd een hele leuke happening. De zitplaatsen dien je vooraf te reserveren, er zijn slechts beperkt plekken beschikbaar. Je koopt je ticket voor 5 euro per persoon via www.theblueberry.nl/halloween  .

Spannend verhaal door Abe de Verteller
Spannend verhaal door Abe de Verteller
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie