3FM Serious Request komt deze kerst naar de Keistad.
3FM Serious Request komt deze kerst naar de Keistad. Ben Houdijk

‘Amersfoorts’ goede doel van 3FM Serious Request bekend

5 oktober 2021 om 16:54 Evenementen

AMERSFOORT Dit jaar komt 3FM Serious Request samen met het Wereld Natuur Fonds in actie voor de ernstig bedreigde regenwouden van Zuid-Amerika. ,,Regenwouden die als een groen schild voor de aarde dienen en beschermt tegen klimaatverandering.”

,,De regenwouden in Zuid-Amerika verdwijnen bij bosjes. In de Amazone alleen al is het afgelopen jaar vijf keer het totale bos van Nederland vernietigd. Het gaat in zo’n moordend tempo, dat we gevaarlijk dicht bij een kantelpunt komen”, schrijft de publieke radiozender.

In de week voor kerst (van 18 tot en met 24 december) wordt er vanuit Amersfoort 24 uur per dag live radio gemaakt en kan iedereen voor een donatie aan het WWF een plaatje aanvragen of in actie komen.

In de week voor kerst zet 3FM zich traditiegetrouw in voor het goede doel, en kan iedereen in actie komen, doneren of een favoriete plaat aanvragen. Meer informatie hierover, de exacte locatie en welke dj’s in actie komen wordt later onthuld. Wel was al bekend geworden dat 3FM Serious Request zich dit jaar vestigt in Amersfoort. Ook het samenbrengen en verbinden van mensen wordt, als de coronamaatregelen het toelaten, weer een belangrijk onderdeel van de actie.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie