Vrouwencirkel voor stiefmoeders

29 september 2021 om 12:19 Lokaal Deel je nieuws

Op 12 oktober start Mirjam Bosveld een vrouwencirkel voor vrouwen in een samengesteld gezin. Daarna zullen de bijeenkomsten eens in de maand plaatsvinden op dinsdagavond en dat gedurende 9 maanden. 

Als vrouw in een samengesteld gezin sta je voor een heel aantal uitdagingen die je in een kerngezin niet hebt. Dat kan met een hoop moeite en frustratie gepaard gaan en veel energie kosten.
Deze avonden zijn bedoeld om met elkaar te delen, van elkaar te leren en elkaar te steunen waar nodig. Maar ze zijn ook bedoeld om op te laden, te ontspannen en inzicht op te doen, te voelen wat jouw eigen waarden en waarheden zijn. Bijvoorbeeld door ontspanningsoefeningen, meditaties, visualisaties of waar maar behoefte aan is. Daarbij wordt de natuur en moeder aarde als spiegel gebruikt. 
Kortom, het is de bedoeling dat het fijne en helende avonden gaan worden die je helpen om je plaats in jouw samengestelde gezinssituatie krachtig in te kunnen nemen. In een veilige en vertrouwde setting. Kortom een paar uur zelfzorg voor geest, lichaam en ziel. 

Mirjam Bosveld is zelf moeder, stiefmoeder, dochter en stiefdochter. Uit eigen ervaring en vanuit verschillende rollen kent zij de dynamieken van het samengesteld gezin. Ze heeft aan den lijve ondervonden hoe moeilijk het kan zijn, in elk van die rollen.
Ze is opgeleid tot psychosociaal therapeut en is docent geweest aan een post HBO-opleiding voor holistische psychosociaal therapeuten.
Vanuit deze kennis en ervaring wil zij de vrouwencirkel gaan leiden, maar ieders inbreng is belangrijk en waardevol. Het is dus niet bedoeld als therapie.

De cirkels zijn op de dinsdagen: 12 oktober, 9 november, 7 december, 18 januari, 15 februari, 15 maart, 12 april, 10 mei en 7 juni.
Locatie is Zwaluwenstraat 9 in Amersfoort, er is ruimte voor 10 vrouwen. 

De inloop is vanaf 19.30 uur, start is om 19.45 uur tot uiterlijk 22.00 uur.

Deelname bedraagt €15 per avond, dat is inclusief thee met iets lekkers en eventuele materialen

Voor deelname of meer informatie kun je mailen naar mirjambosveld@gmail.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie