War of the Worlds
War of the Worlds Jostijn Ligtvoet Fotografie

‘War of the Worlds’ komt naar Flint

31 mei 2018 om 16:59 lokaal Deel je nieuws

Na de succesvolle Arena-producties in AFAS Live in Amsterdam en Ahoy Rotterdam, debuteert Jeff Wayne’s muzikale versie van ‘War of The Worlds’ met trots in de Nederlandse theaters. Zaterdag 9 juni is de voorstelling te zien in Flint.

‘War of the Worlds’ is gebaseerd op de sciencefiction roman uit 1898 van H.G. Wells, en gaat over een aanval van bloeddorstige wezens van de planeet Mars die met hun driepotige machines de mensheid proberen uit te roeien. Bert Heerink, in de rol van journalist, neemt de bezoekers mee naar een tijd dat hij als jonge man midden in deze intergalactische oorlog terechtkwam. Hij neemt de bezoekers mee naar een wereld van verwoeste steden, vluchtende mensen, vergeefse aanvallen en de uiteindelijke vernietiging van de buitenaardse wezens.

Hits als ‘The Eve of The War’, ‘Forever Autumn’ en ‘Brave New World’ komen voorbij tijdens deze legendarische rockmusical. De productie is in het Nederlands gesproken, maar de liedjes zijn in het Engels, net als in het origineel. Wat de voorstelling extra bijzonder maakt, is dat er gebruik wordt gemaakt van de originele samples van de lp en de originele videobeelden, die in 1978 bij het verhaal gemaakt zijn. De combinatie van prachtige special effects en een 10-koppig live orkest maakt deze show ongetwijfeld een onvergetelijke avond uit.       

Kaarten
Kaarten voor de voorstelling kunnen besteld worden op www.flint.nl. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie