Nasrdin Dchar in de voorstelling 'Ja'
Nasrdin Dchar in de voorstelling 'Ja' Daniel-J-Ashes

Het nieuwe theaterseizoen in Theater De Lieve Vrouw

31 mei 2018 om 11:45 lokaal Deel je nieuws

De aftrap van een nieuw cultureel seizoen staat voor de deur! Het complete nieuwe theateraanbod voor 2018/2019 is nu online te vinden op www.lievevrouw.nl. Voorafgaand aan de start van de kaartverkoop organiseert De Lieve Vrouw de jaarlijkse TheaterPreview en zaterdag 9 juni 9.00 uur start (gelijktijdig met Flint) de ticketverkoop voor het nieuwe seizoen. In dit persbericht een overzicht van de belangrijkste informatie en activiteiten:

Bekijk het aanbod online

Het theaterprogramma van De Lieve Vrouw voor 2018/2019 is bekend. Op www.lievevrouw.nl is het volledige aanbod te vinden. Het aanbod van De Lieve Vrouw kenmerkt zich door vernieuwend aanbod van bijvoorbeeld jonge makers of gezelschappen die graag het experiment aangaan. De grote namen van morgen, zie je het eerst in de intieme zaal van De Lieve Vrouw.

Kom naar de gratis TheaterPreview op 6 juni

Op woensdag 6 juni organiseert De Lieve Vrouw de jaarlijkse TheaterPreview. Hierin neemt programmeur Ingrid Melman belangstellenden mee door het nieuwe programma. Cabaretière Anne Neuteboom en muzikanten Kees Vriend & Bas Bons zijn te gast om alvast een voorproefje te geven van hun nieuwe voorstellingen. Andere namen maken virtueel hun opwachting. Na afloop van de preview kunnen bezoekers als eerste tickets bestellen voor alle nieuwe voorstellingen. Vrijkaarten voor de TheaterPreview zijn, zo lang de voorraad strekt, verkrijgbaar aan de kassa van De Lieve Vrouw.  Aanvang 20.00 uur.

Bestel tickets vanaf 9 juni

Zaterdag 9 juni om 9.00 uur gaat de voorverkoop voor het nieuwe theaterseizoen van start. Dan kun je jouw ideale theaterjaar samenstellen, want ook bij Fint kun je vanaf dat moment tickets bestellen.

Nieuw dit jaar: hardlopers ??

Voorstellingen van gerenommeerde namen staan garant voor volle zalen: sommige bekende makers proberen hun nieuwe voorstelling eerst graag uit voor een klein publiek. Andere voorstellingen zijn beter geschikt voor een intieme zaal. Deze voorstellingen zijn in het aanbod te herkennen aan het stopwatchsymbooltje: ??. Ben je benieuwd naar deze voorstelling? Twijfel dan niet te lang en bestel tickets voor deze voorstelling online. Dit zijn namelijk voorstellingen waarvan de zaal snel vol is.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie