The Stones vs The Beatles
The Stones vs The Beatles Flint

Battle van The Stones & The Beatles live te zien in Flint

21 september 2021 om 14:10 Lokaal Deel je nieuws

Op vrijdag 1 oktober gaat in Flint de battle tussen The Stones en The Beatles los in een muzikale voorstelling. Een prachtige cast met onder meer Syb van der Ploeg, Harry Sacksioni, Edward Reekers en Manny Angeletti spelen de mooiste nummers van de twee legendarische groepen.

In de jaren zestig was het leven overzichtelijk. Men draaide of de platen van The Beatles of die van The Stones. De bands hadden een goede verstandhouding, maar probeerden elkaar waar mogelijk muzikaal te overtreffen. In de voorstelling ‘The Stones vs The Beatles Battle’ wordt de “concurrentiestrijd” dunnetjes overgedaan. Een prachtige cast met onder meer Harry Sacksioni, Edward Reekers, Manny Angeletti en Syb van der Ploeg, speelt de mooiste nummers van de twee legendarische groepen.

The Stones & The Beatles vakken
Voor een extra beleving van de voorstelling wordt de zaal van Flint ingedeeld in een ‘Stones’ kamp en een ‘Beatles’ kamp. Alle even stoelnummers zijn voor The Beatles fans en alle oneven stoelnummers voor The Stones fans.


Kaarten voor ‘The Stones vs The Beatles Battle’ zijn 24 uur per dag op www.flint.nl te bestellen. Telefonisch bestellen kan bij het bespreekbureau. Het bespreekbureau is geopend van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Tel. 033 4 229 229.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie