Robin Stevens overhandigt eerste boek
Robin Stevens overhandigt eerste boek PR

lokale ondernemer brengt NLP boek op de markt voor persoonlijk geluk

30 mei 2018 om 11:56 lokaal Deel je nieuws

Door je bewust te worden van denkpatronen, met behulp van NLP en meditatie, kun je leren om dit geboorterecht te herontdekken”, vertelt NLP-trainer Robin Stevens. Stevens bracht eind vorig jaar het boek De kracht van NLP in persoonlijke ontwikkeling op de markt. Nu, enkele maanden later, zijn er meer dan tweeduizend exemplaren verkocht en behaalde het boek een top 19-notering op managementboek.nl. Het is het eerste NLP-boek in jaren dat richting de derde druk gaat. Aankomende woensdag 23 juni mei 2018 werd de eerste hardcopy van dit boek gepresenteerd tijdens een training in Amersfoort.

80 procent van de Nederlandse jongeren ervaart psychische klachten
Een recente Nederlandse studie laat zien dat meer dan drie kwart van de jongeren psychische klachten ervaart. Ondernemer Robin Stevens hoorde zelf bij de groep van 80 procent van de jongeren met klachten. Zo kwam hij in contact met een NLP-training, die zijn leven compleet transformeerde. Hij vertelt hierover: “Ik herinner mij nog goed hoe het voelde, toen ik na het leren van de eerste NLP-technieken besefte dat ik me veel te druk maakte en zelf verantwoordelijk ben voor hoe ik mij voel en hoe ik mijn leven inricht.” In de afgelopen tien jaar deed Stevens onderzoek naar de beste methodes om je als mens te ontwikkelen. 

Oefenen in geluk
Robin Stevens organiseert sinds 2007 NLP-opleidingen, -workshops en korte retraites voor mensen die op zoek zijn naar persoonlijke ontwikkeling. Een van zijn inzichten is dat geluk een kwestie is van oefenen. In zijn boek staat een mix van uitleg van zijn eigen weg richting geluk, een aantal technieken die zelf te oefenen zijn en begrijpelijke situaties uit het dagelijks leven. Stevens vertelt hierover: “Ik wil mensen door middel van mijn boek laten ervaren dat persoonlijke ontwikkeling eenvoudig en hip is. In een maatschappij waarin steeds meer van ons verwacht wordt, is het goed om te leren zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk.”

Robin Stevens: NLP-trainer die eind vorig jaar het boek De kracht van NLP in persoonlijke ontwikkeling uitbracht, dat deze maand als hardcopy verschijnt. Zie voor meer informatie https://www.robin-stevens.nl/.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie