Schoolgebouw De Witte Vlinder in de van Galenstraat
Schoolgebouw De Witte Vlinder in de van Galenstraat Cisca van de Kamp

Open middag bij de Witte Vlinder in de Kruiskamp

6 september 2021 om 13:21 Lokaal Deel je nieuws

Stichting Kruiskamp Onderneemt! is een onderneming in de wijk Kruiskamp. Wij zijn er om samen met iedereen in de wijk te werken aan een leuke, bruisende wijk en stad. Een plek om elkaar te ontmoeten, om samen activiteiten te ondernemen, elkaar te helpen en samen te werken. We maken gebruik van elkaars kwaliteiten. Dit doen we in ons gebouw de Witte Vlinder.

Samen met Studio Kruidkoek organiseren wij een open middag. Studio Kruidkoek is een nieuw creatief atelier waar wordt geschilderd en waar creatieve workshops georganiseerd worden. Zij zijn bezig met het ontwikkelen van leuke producten en kadopakketten die later dit jaar via een webshop en in het atelier verkocht gaan worden. Daarvoor wordt zoveel mogelijk met gebruikte materialen gewerkt om zo min mogelijk afval te produceren. Ook is het gezellige interieur in hun atelier bijna helemaal ingericht met opgeknapte meubels uit 2e hands winkels of via marktplaats.

Studio Kruidkoek nodigt jullie uit om mee te doen met een gratis mini workshop op de open middag, dan kan je gelijk een klein kunstwerkje mee naar huis nemen!

De open middag is op zaterdag 11 september. Kom gezellig langs voor een praatje, een hapje en een drankje. En doe mee met de gratis creatieve mini workshop, bekijk de nieuwe expositie en maak kennis met de activiteiten van de Witte Vlinder en de bedrijven die vanuit hier werken.

We vragen u rekening te houden met de 1,5 m afspraak en als u klachten heeft thuis te blijven.

Wanneer: 11 september van 12.30 - 16.30 uur

Adres: van Galenstraat 30 in Amersfoort (Let a.u.b. op de parkeervergunninghouders straten!)

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie