Fluitdag met Egbert Jan Louwerse

1 september 2021 om 19:53 Lokaal Deel je nieuws

Gevorderde amateurfluitisten opgelet! Op zondag 3 oktober is er een inspirerende fluitdag in de Elleboogkerk onder leiding van fluitist Egbert Jan Louwerse. De dag bestaat uit gezamenlijke repetities met het fluitorkest, een lezing over de Franse fluitist en componist Paul Taffanel, individuele lessen voor een selectie van deelnemers en een optreden voor publiek tot besluit.

Egbert Jan Louwerse is naast fluitist en  “composing performer” hoofdvakdocent Fluit aan het Prins Claus Conservatorium Groningen. Louwerse studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam waar hij het hoogste diploma behaalde, zich specialiserend in moderne muziek. Als speler is hij o.a. actief als een van de fluitisten van het uit acht fluitisten bestaande ensemble “Blow Up!” en speelt hij in duo’s met gevestigde musici als harpiste Manja Smits en pianist Henry Kelder. Hij is tevens fluitist van het Gelders Blaaskwintet.

In juni 2017 ontving Louwerse een 2e Masters Degree aan het Conservatorium van Amsterdam nar aanleiding van zijn onderzoek naar Paul Taffanel. Uit dit onderzoek kwam een CD voort met daarop muziek van en rondom Taffanel, samen met pianist Henry Kelder, die in 2018 uitkwam.

Kosten en aanmelden
De fluitdag is van 10.00 tot 17.30 uur. Deelname zonder individuele les kost € 25,-. Dit is inclusief lunch. Deelname inclusief individuele les (30 minuten) kost  € 65,-. Voor de individuele les is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Voor meer informatie en aanmelden kun je een mail sturen naar Joyce de la Croix via cro@planet.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie