Afbeelding
Stichting FCG

Dit is Amersfoorts nieuwste online muziekplatform

1 september 2021 om 17:33 Muziek

AMERSFOORT Bernard van Gellekom beheert al jaren het grootste lokale muziekplatform van Amersfoort, voorheen Studio-FCG en sinds kort Stichting-FCG, maar dat project wordt vandaag ineens een flinke stap groter. Van Gellekom, journalist Thijs Tomassen en Citymarketing Amersfoort hebben samen de pagina Amersfoort Muziekstad vormgegeven. 

Iedere Amersfoorter weet dat de stad barst van de creativiteit. Op Amersfoort Muziekstad is een uitgebreid aanbod aan (culturele) festivals, podia met livemuziek en muzikale hotspots te vinden. Daarnaast is er aandacht voor de ruimte die Amersfoortse initiatieven bieden aan talenten zodat zij zich volop kunnen ontwikkelen.

INSPIREREND Op de website van Citymarketing Amersfoort is te lezen: ,,Bernard beheert samen met zijn team het grootste lokale muziekplatform van Amersfoort. Hij kent onze muzikale stad dus als geen ander. Met zijn hulp konden we een compleet beeld geven van al het muzikale aanbod in Amersfoort. De inspirerende teksten van Thijs zorgen ervoor dat je niet kunt wachten om onze muziekstad te ontdekken.”

BEGIN Amersfoort Muziekstad richt zich niet alleen op de eigen inwoners, maar ook op de liefhebbers buiten onze stad die binnenkort op bezoek komen. Met de pagina worden ze niet alleen geïnspireerd, maar ook geïnformeerd. En dit is nog maar het begin: interviews, quotes, blogs en vlogs verschijnen binnenkort allemaal op deze nieuwe verzamelplaats van alle pareltjes die Amersfoort op muziekgebied rijk is. 

CITYMARKETING Bij Citymarketing werken ze dagelijks aan het goed op de kaart zetten van Amersfoort met als doel het vitaal houden van de stad. Daarvoor zijn bezoekers van buiten nodig, die worden onder andere binnengehaald met campagnes van de Amersfoortse citymarketeers. Naast de culturele profilering richt Citymarketing Amersfoort zich ook op het versterken van de economie en de werkgelegenheid. 

Door Charella Hulsbosch

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie