Middag van de fotografie
Middag van de fotografie Anton Havelaar

Middag van de Fotografie

30 mei 2018 om 09:18 Uit-cultuur/nieuws

EEMHUIS Op zondag 3 juni organiseert Scholen in de Kunst samen met het Fotografencafé Amersfoort voor de eerste keer de Middag van de Fotografie. De vierde verdieping van het Eemhuis staat deze middag bol van activiteiten op het gebied van fotografie, zoals films over grote fotografen, een minitentoonstelling over de geschiedenis van de fotografie en diverse boeiende workshops.

Deelnemers kunnen bijvoorbeeld doorlopend kijken naar films over beroemde fotografen, waaronder Edward Burtynsky en Henri Cartier-Bresson. Wil je zelf gaan starten als fotograaf? Dan kun je terecht bij Roman Kienjet en Henk Logman om je portfolio te bespreken. Printkader presenteert bijzondere fotoprints en Phonographer is aanwezig: hét magazine voor smartphone-fotografie! Toegang tot deze activiteiten is gratis.

Er zijn drie betaalde fotografie workshops, waarvoor een beperkt aantal kaarten beschikbaar is: portretfotografie door Jolanthe Lalkens, dansfotografie door Anton Havelaar en Hazel Ofner en een workshop smartphonefotografie voor kids door Hilma Hindriks.

Kaartverkoop en informatie: www.scholenindekunst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie