Birgit Frijlink
Birgit Frijlink Sabine Keijzer

Gratis Loopbaanontwikkeladvies voor werkende 45-plussers

28 mei 2018 om 07:40 Nieuws Deel je nieuws

Sinds korte tijd is het gratis Loopbaanontwikkeladvies, voor werkenden van 45 jaar of ouder, ook mogelijk voor iedereen die werkt in het basisonderwijs en MBO. Met deze tijdelijke subsidieregeling kunnen zij bij een erkend loopbaanadviseur een gratis Ontwikkeltraject volgen en zo een plan voor de toekomst maken. Rood Loopbaanadvies verzorgt deze trajecten voor de regio Amersfoort.

De regeling is ook nog steeds van toepassing voor mensen die actief zijn in o.a. de winkel, logistiek of op het secretariaat. Veel hebben vragen als: Hoe zal mijn werk er over 10 jaar uitzien? Kan ik dit werk wel tot mijn pensioen volhouden? Hoe houd ik het leuk? Als dit werk verdwijnt, wat zijn dan mijn mogelijkheden? Hoe kan ik blijven voldoen aan de veranderende eisen? Moet ik misschien weer een opleiding volgen? Etc.

Vragen waarop je met het Ontwikkeladvies antwoord kunt krijgen. Het traject bestaat uit 4 gesprekken van een uur. Hierin staan persoonlijke kwaliteiten, vragen, zorgen en kansen centraal. Naderhand is er een bruikbaar Ontwikkelplan dat meer zicht geeft over de mogelijkheden voor de toekomst. De gesprekken vinden plaats bij Rood Loopbaanadvies op de Maanlander 14a, Calveen.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Birgit Frijlink van Rood Loopbaanadvies, www.roodloopbaanadvies.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie