Zonnebloem-afdeling Amersfoort kan eindelijk 30-jarig bestaan vieren

28 augustus 2021 om 15:31 Lokaal Deel je nieuws

AMERSFOORT - Afdeling Amersfoort-de Vallei, een lokale afdeling van de Zonnebloem, viert op donderdag 2 september haar 30-jarig bestaan. De ruim 120 gasten en vrijwilligers zijn uitgenodigd om dit jubileum mee te maken.
In mei dit jaar werd iedere vrijwilliger en gast al getrakteerd door het bestuur via het bezorgen van een kleine attentie, maar door de toen geldende Coronaregels was het organiseren van een feest nog niet mogelijk. Nu kan het feest dan eindelijk met elkaar worden meegemaakt. Locatie Houtrust in Hooglanderveen is afgehuurd om elkaar te ontmoeten tijdens deze gezellige dag met een brunch en een nostalgische muziekmiddag met Gert van der Born. Dit is gelijk weer de eerste activiteit van dit jaar: hopelijk kunnen de activiteiten vanaf nu weer als vanouds worden georganiseerd want voor veel ouderen was de afgelopen anderhalf jaar een behoorlijk eenzame periode. Voor de komende maanden staan in ieder geval een vakantie en een busreis gepland.
Zonnebloem afdeling ‘Amersfoort-De Vallei’ is opgericht in 1991 en bestaat uit enthousiaste gasten en vrijwilligers die zich inzetten voor iedereen met een fysieke beperking die leuke dingen wil doen en (nieuwe) mensen wil ontmoeten, en voor wie dat door ziekte, handicap of ouderdom niet vanzelfsprekend is. Alles met als doel om bij te dragen aan het welzijn van de deelnemer en zo eenzaamheid te voorkomen. De afdeling richt zich op de wijken Binnenstad, Soesterkwartier, Schothorst, Kruiskamp, Liendert en Rustenburg. Nieuwe gasten of vrijwilligers die willen meehelpen met het organiseren van de activiteiten in deze wijken zijn van harte welkom!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie