Plastic Utopia
Plastic Utopia Henri Blommers

Finissage ‘Welcome in the garden of Henri’ op 29 augustus in Galerie Rietveldpaviljoen

19 augustus 2021 om 10:54 Lokaal Deel je nieuws

Op zondag 29 augustus 2021 van 12.00 tot 14.00 uur zijn geïnteresseerden van harte uitgenodigd op de finissage ‘Welcome in the garden of Henri’ in Galerie Rietveldpaviljoen. Onder het genot van een hapje en drankje zal fotograaf Henri Blommers vertellen over zijn werk. De toegang is gratis.

Henri Blommers is een Amsterdamse fine-art fotograaf die zowel digitaal als analoog werkt, met een verscheidenheid aan camera’s. Na zijn scheiding had Henri Blommers geen onderdak meer en zat hij vast op zijn tuin. Hij was behoorlijk eenzaam. Er zat voor hem maar een ding op: het beste uit zijn tuin te halen! Hoewel Henri Blommers zijn hele leven bloemen en planten had gefotografeerd, drong het toen pas tot hem door dat zijn tuin het beginpunt van iets nieuws kon zijn.

Galerie Rietveldpaviljoen

Sinds juni 2021 heeft 033fotostad de nieuw opgerichte Galerie Rietveldpaviljoen onder haar dak aan de Zonnehof in Amersfoort. In Galerie Rietveldpaviljoen worden foto’s en fotoboeken verkocht. De collectie is eveneens te vinden op www.033fotostad.com/galerie-rietveldpaviljoen.

Galerie Rietveldpaviljoen is gevestigd in het Rietveldpaviljoen aan de Zonnehof 8 in Amersfoort. De galerie is geopend op donderdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 17.00 uur.  De entree voor de galerie is gratis.

Garden of Henri
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie