Asian Delight heeft een nieuwe kaart.
Asian Delight heeft een nieuwe kaart. Arnoud J Spaaij
Ondernemer in beeld

Asian Delight vernieuwt met nieuwe menukaart

4 augustus 2021 om 17:00 Zakelijk

HOOGLAND Asian Delight in Hoogland is bezig met het voorbereiden van de nieuwe menukaart. Nieuwe eigenaren hebben een andere aanpak die helemaal hoort bij wat liefhebbers van de moderne oosterse keuken tegenwoordig willen.

De Chinees-Indische gerechten die we allemaal kennen zijn in de loop van de jaren eigenlijk een beetje aangepast naar de smaak van de Nederlanders. Tegenwoordig is er steeds meer belangstelling voor nieuwe smaken en gerechtjes. Daarom komt Asian Delight met een nieuwe kaart. Zowel om af te halen als voor het restaurant.

GROTE KEUZE Eigenlijk bestaat de kaart uit drie hoofdgroepen: teppan, sushi en salade’s en daarbinnen is er de keuze uit tientallen gerechten. De afhaalkaart verschilt een klein beetje van wat er in het restaurant wordt geboden. Met name de keuze uit ijsdesserts die in het restaurant worden geserveerd is flink wat uitgebreider. Bovendien biedt Asian Delight ook all-you-can-eat in het restaurant.

WERELDKEUKEN De nieuwe chef heeft een oosterse kaart samengesteld. Hier en daar met genuanceerde invloeden van andere delen in de wereld. Daar waar de smaak het toelaat zijn er, naast Chinees en Japans, ook details uit bijvoorbeeld andere keukens. Je kunt het gerust ook een wereldkeuken noemen. De lange lijst biedt veel keuze en zeker ook uit populaire gerechten van Salade en Hapjes, Poke Bowl, Maki, Uramaki en Temaki. En vanzelfsprekend, zo laat Asian Delight weten, is er ook keuze uit vegetarische gerechten die met een symbool op de kaart herkenbaar zijn gemaakt. Een ander symbool is ook heel handig. De spicy gerechten hebben namelijk een extra tekentje gekregen zodat je niet verrast wordt.

AANPASSINGEN Vanaf 5 augustus is Asian Delight weer in bedrijf. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan de Zevenhuizerstraat om alles weer piekfijn in orde te maken. Er wordt al sinds begin juli gewerkt, want er moesten wel wat zaken worden aangepast. Met een wat andere kaart was er ook een aanpassing nodig in de keuken, die natuurlijk is uitgevoerd naar de wensen van de chef. Er komen ook nieuwe nieuwe meubels. Het schiet flink op en het is bijna klaar.

WEBSITE EN PARKEREN Dat staat ook op de website. Daar staan ook al de nieuwe menukaarten. En op de website kan nu al worden gekeken wat Asian Delight allemaal te bieden heeft. Ondertussen meldt de website nog Coming Soon. En dat klopt helemaal, want Asian Delight gaat weer van start en dat gaat niet lang meer duren.

Asian Delight heeft een grote parkeerplaats achter het restaurant waar gemakkelijk geparkeerd kan worden door gasten en mensen die komen afhalen.

Meer informatie: Asian Delight, Zevenhuizerstraat 126B, 3828BH Hoogland, 033 480 80 22, www.asiandelightrestaurant.nl

door Arnoud J Spaaij

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie