Stormvogel
Stormvogel www.denozem.com

Bijzondere concerten op binnenplaats Observant

23 juli 2021 om 12:01 Lokaal Deel je nieuws

Deze zomer geniet je bij de Observant van de mooiste muziek op de binnenplaats. De oude kloostermuren zijn het decor voor zonnige middagen en zwoele avonden waarop de beste klassieke, jazz- en latinartiesten optreden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Observant.

Op woensdag 28 juli staat het duo WILD organ & drums op de binnenplaats. Hammond in de aanslag en funken maar. Hans de Wild en Peter Weissink laten deze avond een te gekke crossover horen tussen jazz, funk en synthpop.

Zondag 1 augustus komt de Braziliaanse singer-songwriter, componist en multi-instrumentalist Gabriel Milliet naar de Observant. Hij maakt muziek over hoe het voelt om tussen twee culturen in te staan. De verschillen in landschappen, geluiden, gedachten, mensen en perspectieven . Met zijn gitaar en bijna gesproken zang brengt Gabriel je in een melancholische stemming. Tijdens dit concert wordt hij vergezeld door twee veelzijdige artiesten; Yanna Pelser en Dario Trapani.

Woensdag 4 augustus presenteert artistieke duizendpoot Stormvogel het project ‘Jazz aan de Amer’. Hij speeltj zijn harmonische composities met vooraanstaande musici uit Gooi & Eemland, bestaande uit de crème de la crème van de Nederlandse jazzfusion. Hij treedt deze avond op met Arno van Nieuwenhuize op drums, bassist Marco van Os, Peter Lieberom op saxofoon en trompettist Ruud Breuls.

Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

WILD
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie