www.denozem.com
www.denozem.com Concert op binnenplaats Observant

Zomerse klanken op binnenplaats Observant

16 juli 2021 om 10:11 Lokaal Deel je nieuws

Deze zomer geniet je bij de Observant van de mooiste muziek op de binnenplaats. De oude kloostermuren zijn het decor voor zonnige middagen en zwoele avonden waarop de beste klassieke, jazz- en latinartiesten optreden. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van De Observant.

Waar jazzliefhebbers trompettist Teus Nobel vooral kennen van de hedendaagse jazzalbums die hij sinds 2012 uitbrengt, maakte hij de afgelopen twee jaar succesvol uitstapje naar de Braziliaanse muziek. Op woensdag 21 juli laat hij horen hoe dat klinkt.

Zondagochtend 25 juli is het de beurt aan klassiek pianiste Anne-Maartje Lemereis. Tijdens dit ontbijtconcert speelt Lemereis een programma van eigen werk en van componisten die haar inspireren of beïnvloeden.

In de middag treedt de in New York woonachtige Nederlandse zangeres en componiste Fleurine op. Zij speelt met tenosaxofoonspeler Gideon Tazelaar die met zijn opvallende warme toon en muzikaliteit tot een van de meest getalenteerde jonge blazers van Nederland is uitgegroeid.

Op woensdag 28 juli staat het duo WILD organ & drums op de binnenplaats. Hammond in de aanslag en funken maar. Hans de Wild en Peter Weissink laten deze avond een te gekke crossover horen tussen jazz, funk en synthpop.

Stadspodium de Observant
Stadhuisplein 7
3811 LM Amersfoort
www.observant.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie