Sesamstraatacteurs Arjan en Renee
Sesamstraatacteurs Arjan en Renee Heleen van Zantvoort

Sesamstraatacteurs naar Openluchttheater033

16 juli 2021 om 09:30 Lokaal Deel je nieuws

Op de zondagen staat deze zomer een serie mooie kindervoorstellingen geprogrammeerd in het Openluchttheater033. Op zondag 25 juli spelen Sesamstraatacteurs de voorstelling Wie heeft de vijver leeggehaald??? Geïnspireerd op het bekroonde prentenboek Moppereend van Joyce Dunbar en Petr Horácek. De voorstelling van 10:30 uur is al uitverkocht, maar voor 12:30 uur zijn nog kaarten beschikbaar.

Eend wordt wakker. Hij heeft heerlijk geslapen.
Hij loopt naar de vijver, haalt diep adem, knijpt zijn neus dicht en duikt in het…………………zand??????
“WIE HEEFT DE VIJVER LEEGGEHAALD?” roept Eend.
Ja wie? Is het Hond of misschien mama Kip? Geit? Of nee…Schildpad? OOOOOOH…. WIE!!!
Eend gaat stampvoetend op zoek.

Een vrolijke, muzikale voorstelling over heel erg boos kunnen zijn en waarbij de hulp van de kinderen zeer op prijs gesteld wordt.

Renée Menschaar (Pino) en Arjan Smit zijn bekend van Sesamstraat. Daarnaast maken zij al jaren met succes diverse voorstellingen voor theaters, scholen en bibliotheken.

Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronarichtlijnen houden. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers.

De voorstelling is voor iedereen van 3 jaar en ouder en duurt ongeveer 40 minuten. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 8,00. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker!

De hele zomer is er iedere zondag een voorstelling om 10:30 uur. In augustus zijn er ook voorstellingen op woensdagmiddag. Als er veel belangstelling is worden de voorstellingen later op de dag nogmaals gespeeld. Het hele programma is te bekijken via de website van het Openluchttheater033 (www.openluchttheateramersfoort.nl)  

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie