Opfris Zwemcursus in Amerena

14 juli 2021 om 12:06 Lokaal Deel je nieuws

Heb je al een hele tijd niet gezwommen? Het zwembad was in coronatijd dicht, en dus kon je niet oefenen en trainen. Je hebt natuurlijk wel een zwemdiploma, maar misschien ben je wat onzeker na al die tijd. Heb je angst dat je niet zwemveilig (meer) bent. En ook je ouders willen natuurlijk graag zeker weten dat je nog zwemvaardig bent. Wij hebben de oplossing: de 2-daagse Opfris-zwem-cursus, in Amerena!

2-Daagse Opfris-zwem-cursus

Speciaal voor kinderen die al vóór de lockdown(s) een A of een B zwemdiploma hebben gehaald en dus een lange tijd niet meer hebben gezwommen. In twee lessen van 1,5 uur ga je aan de slag met duiken, springen en onder water, met de zwemslagen en met survivaloefeningen. Een korte herhaling van alles wat je voor je A of B diploma geleerd hebt. De lessen zijn heel leerzaam en bovendien ook heel leuk. De Opfris-zwem-lessen worden door gediplomeerde instructeurs gegeven, in Amerena.

Deze Opfris-zwem-cursus wordt mogelijk gemaakt door Amerena, in samenwerking met ABC, Buurtsportcoach Amersfoort, SRO en de gemeente Amersfoort.

De eerste cursus start al op 19 juli, dus geef je snel op.  De kosten zijn € 5,00 per persoon en die kosten betaal je direct bij inschrijving. Neem bij inschrijving ook je zwemdiploma(s) mee, dat is handig voor de groepsindeling. Wacht niet te lang: er zijn maar 160 lesplekken. Inschrijven doe je bij de receptie van Amerena, De Velduil 2 in Amersfoort.

Kijk op www.amerena.nl voor de openingstijden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie