Mijn kleine zeemeermin - Eva van den Bosch
Mijn kleine zeemeermin - Eva van den Bosch Aangeleverd

Zwem mee met de Kleine Zeemeermin in Openluchttheater033

1 juli 2021 om 17:44 Lokaal Deel je nieuws

Op de zondagen staat deze zomer een serie mooie kindervoorstellingen geprogrammeerd in het Openluchttheater033. Op zondag 11 juli speelt Eva van den Bosch de voorstelling ‘Mijn kleine zeemeermin’. De voorstelling van 10:30 uur is al uitverkocht, maar voor 12:30 uur zijn nog kaarten beschikbaar.

Heb jij wel eens gezwommen in de grote oceaan?
Ben jij wel eens oneindig ver op reis geweest?
Heb jij wel eens een echte piraat ontmoet?
En kun je mij daarover vertellen?

Ik ben geen gewoon meisje. Maar mijn moeder is wel een hele gewone moeder. Ze is mooi en lief en zingt prachtige liedjes over de zee. ’s Avonds heb ik de mooiste dromen, over wonderlijke zeewezens en eindeloze golven. Ik wil niets liever dan zwemmen in de zee. Het voelt als mijn thuis. Vanuit mijn badkuip op zolder denk ik na over hoe het daarbuiten is. Waarom houdt mijn moeder me toch weg bij de zee?

Eén ding weet ik zeker: die reusachtige blauwgroene golven hebben er alles mee te maken…

En Lelie, een dappere kleine zeemeermin, duikt in zee. Op haar reis beleeft ze een spannend avontuur en ontmoet ze wonderlijke figuren, zoals een vreemde piraat en het oudste wezen van de oceaan. Mijn kleine zeemeermin is een poëtische muziektheatervoorstelling over liefde, moed, de zoektocht naar je roots en het vormen van je eigen identiteit. Met spetterende, grappige en ontroerende liedjes en muziek.

Het theater is ruim van opzet en de voorstellingen zijn kleinschalig. Zo kunnen de bezoekers zich gemakkelijk aan de coronarichtlijnen houden. Er is ruimte voor een beperkt aantal bezoekers.

De voorstelling is voor iedereen van 4 jaar en ouder en duurt ongeveer 50 minuten. Kaarten zijn uitsluitend online verkrijgbaar. De entree is € 8,00. De toegang voor kinderen van 0 en 1 jaar is gratis. De voorstellingen gaan altijd door, ook als het weer wat minder is. Tip: neem een kussentje mee, dat zit wel zo lekker!

De hele zomer is er iedere zondag een voorstelling om 10:30 uur. Als er veel belangstelling is wordt de voorstelling later op de dag nogmaals gespeeld. Het hele programma is te bekijken via de website van het Openluchttheater033 (www.openluchttheateramersfoort.nl)  

Adres
Openluchttheater033 (naast Bosbad Amersfoort)
Barchman Wuytierslaan 232, 3819 AC, Amersfoort

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie