Afbeelding
Sint Jorisplein

Vinchenzo en Barry Paf op BeYourself Festival

18 mei 2018 om 13:29 lokaal

AMERSFOORT Zanger Vinchenzo en voormalig 538-DJ Barry Paf zijn zaterdag 26 mei te vinden op het Sint Jorisplein in Amersfoort. Ze treden op tijdens het BeYourself Festival. Naast optredens staat het evenement bol van presentaties en workshops op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. 

Het BeYourself Festival vindt van 13.00 tot 17.00 uur plaats in het winkelcentrum Sint Jorisplein. Vanaf het podium op het plein zijn de hele middag populaire hits te horen en geeft beauty-coach Margot Hanekamp, runner-up Miss Nederland 2015 en vertegenwoordiger van ons land tijdens de Miss World-verkiezing, presentaties over BeYourself. Daarnaast zijn er de hele middag diverse workshops en activiteiten, waar de bezoekers van het Sint Jorisplein gratis aan kunnen deelnemen. 

WORKSHOP De ondernemers van het Sint Jorisplein zijn ook actief aanwezig op het festival. Aan de toolbar van Experience Centre Haibu kunnen bezoekers een workshop Festival Hair volgen en hun haar in een uniek festivalkapsel laten föhnen. Bij de smoothiebar van Cribs kunnen liefhebbers terecht voor een workshop 'BeSmooth(ie)' en C'est Bon verzorgt een 'BeNuts'-notenproeverij. De visagist van Douglas voegt nog wat extra kleur toe aan de festivallooks van bezoekers. 

FASHION De BeYourself-coaches Margot Hanekamp en Rachel Heek zijn de hele dag aanwezig op het Sint Jorisplein. Margot geeft een presentatie en een workshop 'lipstick, dé kleuren dit seizoen' en zal samen met fashion-coach Rachel Heek aanwezig zijn om advies te geven op het gebied van fashion, beauty en lifestyle. Het festival start om 13.00 uur met een ontspannende yogasessie. 

MEET-AND-GREET Voor wie Vinchenzo wil ontmoeten, is het festival een uitgelezen kans. Op de facebookpagina van het Sint Jorisplein start dinsdag een winactie voor de meet-and-greet met de zanger.

SHOPRONDES Naast de meet-and-greet zijn er nog meer prijzen te winnen. Fashion-coach Rachel is namelijk tijdens het festival ook als personal shopper aanwezig. Wie met haar een ronde door het winkelcentrum wil maken, persoonlijk advies wil krijgen over welke kleding hem of haar het best staat en welke items niet in de kledingkast mogen ontbreken, kan ook via de facebookpagina meedoen aan deze winactie. Er zijn twee shoprondes voor elk twee personen te winnen, inclusief 50 euro shoptegoed per persoon. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie