Afbeelding
GSK

GSK steekt handen uit de mouwen tijdens vrijwilligersdag in Amersfoort

24 juni 2021 om 17:06 Maatschappelijk

AMERSFOORT Een praatje en blokje om met bewoners van een zorginstelling, werken in een moestuinen afvalprikken in de binnenstad van Amersfoort. Donderdag hebben medewerkers van GSK hun handen uit de mouwen gestoken tijdens de vrijwilligersdag Orange Day. 

Medisch Directeur Daniëlle Zandbergen kijkt terug op een geslaagde dag. ,,Het is geweldig dat we vandaag met meer dan 35 mensen op vijf verschillende locaties bezig zijn met vrijwilligerswerk. Op deze manier willen wij ons steentje bijdragen aan een betere samenleving. Het enthousiasme van mijn collega’s, maar ook de instellingen waarmee we samenwerken is fantastisch om te zien.”

In de Tuinen van verbinding werd er geschoffeld en geoogst voor de Voedselbank in Amersfoort. Iets verderop in de stad ging men aan de slag met zwerfafval en op Natuurboerderij De Brinkhorst werd voor de vlindertuin de kluservaring van enkele medewerkers ingezet. Vorig jaar kon Orange Day vanwege de pandemie niet doorgegaan. Nu, één jaar verder, was het wel mogelijk en droeg een groep collega’s zijn steentje bij.

Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie